100 dies de Podem en el govern de la ciutat

Han passat aproximadament 100 dies des de que Podem es va incorporar a l’estructura de govern de Mollet de Vallès.

Cent dies en què ens hem intentat adaptar al dia a dia de l’Ajuntament i en el qual ens hem posat al 200% amb les noves responsabilitats que hem assumit.

En aquests poc més de tres mesos hem treballat més activament en aprovar els pressupostos municipals de l’any 2020 (vitals per al desenvolupament de la nostra ciutat) i en altres qüestions referents a les nostres regidories de respecte animal, infància, habitatge i solidaritat.

També estem treballant en la modernització de la nostra administració municipal analitzant i plantejant solucions tecnològiques d’acord amb l’actualitat amb l’objectiu de millorar els serveis que es presten a la ciutadania des de tots els àmbits municipals.

Ens ha ocupat especialment la resolució de la difícil situació de les treballadores i treballadors de Expertus, de manera que en una més que correcta gestió de govern, se’ls han pogut abonar a càrrec de l’Ajuntament les nòmines pendents des del mes d’octubre i durant el mes de març s’adjudicaran els contractes que permetran el retorn a la normalitat i el cobrament regular de les seves nòmines.

En altres àmbits de responsabilitat estem creant nous espais de participació ciutadana i de les entitats com per exemple amb la creació de la Coordinadora de Respecte Animal.

D’una manera quotidiana i cada vegada més assídua moltes i molts veïns es dirigeixen a nosaltres i ens traslladen queixes, suggeriments o qüestions d’interès sobre la nostra ciutat. Atendre’ls i poder donar resposta a través dels serveis municipals també està sent un gran treball del què ens sentim molt satisfets.

Entenem que així hem de construir la nostra ciutat i avançar entre tots i totes.

Com podeu comprovar, Podem no ha tingut gairebé temps a aterrar i ja està immers totalment en la gestió pública de la nostra ciutat.

És el nostre objectiu: ser útils i millorar la vida de la gent, perquè SÍ ES POT

Mollet del Vallés, 24 de febrer de 2020

PODEM MOLLET DEL VALLÈS