2020, el Canvi Progressista

Comencem el 2020, amb il·lusió i valentia per afrontar nous reptes a Mollet i a Espanya.

Dins de l’espai polític, destacar una grata coincidència pel que fa als Governs progressistes d’esquerra de Podemos i PSOE.

En l’àmbit local, s’ha signat l’Acord per un govern d’esquerres i progressista per Mollet entre el PSC i Podem Mollet, i en l’àmbit estatal, ha cristal·litzat l’anomenada ‘Coalició progressista’ que dóna un nou acord de govern a Espanya entre PSOE i Unidas Podemos. Aquest últim ve acompanyat d’un programa que combina l’experiència del Partit Socialista amb la frescor de Unidas Podemos per afrontar una nova etapa històrica.

Tot això amb l’objectiu de convertir Espanya en un referent a Europa i la resta del món pel que fa a polítiques de justícia social, mediambientals i feministes. Una Espanya referent de modernitat, amb un programa ambiciós, valent, progressista i socialment just amb una única idea de progrés.

Aquesta mateixa voluntat i sintonia entre socialistes i morats és la que es respira actualment en l’àmbit de la nostra ciutat tal com ja vam manifestar quan es va signar a Mollet el nou pacte de govern.

Un govern de coalició transparent i feminista, compromès amb la igualtat d’oportunitats, la lluita contra el canvi climàtic, l’ocupació, la cultura i l’esport i la justícia social entre molts d’altres.

Una mostra de la similitud entre els dos governs és el compromís inequívoc pel progrés sostenible i el compromís amb l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

No és casualitat que aquesta responsabilitat recaigui sobre Podemos i que els màxims responsables d’aquests programes siguin els secretaris generals de les formacions morades, a Mollet, Xavier Buzón i a escala estatal, Pablo Iglesias.

Així doncs, es demostra que tant a Mollet com a Madrid, s’ha fixat el mateix objectiu i es treballa en la mateixa línia, posar les persones per davant de qualsevol altra cosa. El 2020 sens dubte serà l’any en que comencem a fer realitat allò pel què vam néixer, treballar per millorar la vida de la gent.

Mollet del Vallès, 24 de gener de 2020

PODEM MOLLET DEL VALLÈS