Podem defensa la diversitat de la nostra societat

Podem torna a ser protagonista gràcies a la Llei de Llibertat Sexual aprovada a principis d’aquest mes de març 2020

Una llei que busca un canvi estructural per a un problema estructural que afecta a les dones de la nostra societat.

El Ministeri d’Igualtat ha presentat una Llei de Llibertat sexual, una llei pionera al món per atacar el problema d’arrel.

El text proposat recull des de mesures per abordar des de l’educació i la formació en igualtat de gènere; com per exemple, educació sexual en tots els nivells educatius, formació, prevenció i sensibilització en l’Administració General de l’Estat; així com en l’àmbit comunicatiu, digital i publicitari.

També en els aspectes importants per fer front a la violència de gènere a través d’itineraris formatius en la prevenció i detecció de violències masclistes; a través de formació en violències sexuals en els àmbits educatiu i judicial, en les forces i cossos de seguretat de l’Estat i en els serveis socials; o a través de programes per a la reparació de les víctimes, així com una estratègia nacional de prevenció.

Lamentablement, no han trigat a posar en dubte aspectes jurídics i fins i tot la qualificació acadèmica de les expertes que han redactat la Llei. A més, continuen amb les campanyes de desprestigi cap a Podem per part de moviments i partits que no tenen cap altre argument que portar la política i les necessitats de la gent als platós de televisió i als articles de la premsa sensacionalista. S’envolten de mitjans afins a ells i creen estats d’opinió en contra de Podem. Els veiem a tots els nivells: nacionals i locals.

La conclusió a la qual arribem des de Podem és que no han acceptat que ens atrevíssim a formar un govern de coalició amb el partit socialista.

Per Podem la prioritat és la gent i entre totes les opcions possibles que se’ns han plantejat, l’escollida és la més correcta. El temps ens està donant la raó.

Mollet del Vallès, 4 de març de 2020

GRUP MUNICIPAL PODEM MOLLET