Podem lluita per no deixar cap persona enrere

Des de Podem Mollet volem mostrar la nostra màxima solidaritat amb els afectats pel coronavirus i traslladar el nostre més sentit condol als familiars i amics de les víctimes de la COVID-19.

D’altra banda i des de Podem Mollet ens sentim molt satisfets per les mesures econòmiques que s’estan prenent des del govern de l’estat i des del govern de la nostra ciutat.

A nivell estatal l’Ingrés Mínim Vital protegirà a milions de llars i tindrà en compte a famílies, fills i dependents, que es troben en situació de vulnerabilitat a conseqüència de la crisi de la COVID-19.

Ens agradaria que no fos necessari però tots coneixem a ciutadans que han perdut els salaris per arribar a final de mes i a moltes persones que han anat o van a repartiments de menjar o menjadors socials.

Tenim un país en què no hi ha un repartiment equitatiu de la seva riquesa. Aquest és el motiu pel qual Podem porta plantejant l’Ingrés Mínim Vital des de fa molt temps i que per fi es posa en marxa per intentar que ningú al nostre país es quedi enrere. És una mesura social i econòmica molt necessària per a la gent i no tant per als rics i poderosos, cosa que lògicament no agrada als partits de la dreta i ultradreta.

A nivell municipal, des del govern de la ciutat, del que Podem Mollet forma part, s’ha posat en marxa un nou pla de mesures econòmiques destinades a les persones i activitats econòmiques de la nostra ciutat.

Tenim molt present les principals necessitats dels molletans i molletanes, per això destinarem una quantitat important de recursos destinats a les persones amb ajudes a les taxes de les escoles bressol, les taxes del rebut de l’aigua i les taxes de les escombraries. D’altra banda els comerços de la nostra ciutat es beneficiaran de la supressió de les taxes de taules i cadires i de la taxa de recollida de paper i cartró comercial fins a finals de l’any 2020.

Volem Ajudar a tots i totes les perjudicades per la crisi sanitària de la COVID-19 i per això treballem des de l’Ajuntament de Mollet de Vallès.

Mollet del Vallés, 8 de juny de 2020

GRUP MUNICIPAL PODEMOS MOLLET