PODEM MOLLET RENUNCIA A L’ASIGNACIÓ DEL SEU GRUP MUNICIPAL CORRESPONENT ALS MESOS DE MARÇ, ABRIL I MAIG

A causa de la situació excepcional que estem vivint aquestes últimes setmanes, i a les que aparentment ens vénen per davant, el grup municipal de Podem Mollet ha decidit col·laborar amb l’Ajuntament de Mollet de Vallès renunciant a la seva assignació municipal dels mesos de març, abril i maig de 2020.

És el moment de sumar en la mesura del possible.

Estem travessant moments difícils, tant en el personal com en l’econòmic, derivats d’aquesta crisi sanitària provocada pel virus Covid-19.

Des de Podem Mollet volem contribuir a que el nostre Ajuntament pugui arribar a tots i totes les persones necessitades i que ningú es quedi sense ajuda.

Des del Govern de la ciutat estem treballant de manera incansable perquè aquesta crisi afecti el menys possible als nostres ciutadans i ciutadanes.

Volem transmetre a les nostres veïnes i veïns que estem en continu contacte, i treballem conjuntament, amb totes les Administracions, locals i estatals, en buscar una solució i que els efectes derivats d’aquesta crisi siguin els menys possibles.

S’han aprovat ajuts econòmics per a persones, comerços i empreses. El nostre personal municipal està treballant dia i nit en arribar a cada una de les molletanes i molletans perquè ningú es quedi al marge i desprotegit.

Ens agradaria transmetre un missatge d’optimisme, junts i juntes superarem aquesta crisi. Hem de col·laborar tots i cada un de nosaltres en que aquest virus no ens venci.

Aprofitem per sol·licitar a la població de la nostra ciutat que prengui les mesures de precaució requerides per les autoritats sanitàries. Per sobre de tot cal evitar contagiar i ser contagiat, només així superarem aquesta pandèmia.

#QuedatACasa, Sí que es pot!

Mollet del Vallés, 25 de març de 2020

GRUP MUNICIPAL PODEMOS MOLLET