PODEMOS Mollet i PSC Mollet acorden crear una comissió de treball conjunta

Podemos Mollet i el PSC Mollet s’han reunit aquest dilluns 22 de juliol per parlar sobre la comissió bilateral de treball proposada per Podemos Mollet.

Des de l’inici d’aquest mandat, des del PSC, l’alcalde de la ciutat ja va estendre la mà per treballar en benefici de la ciutat a tots aquells partits que volguessin sumar en positiu per Mollet, entenent el diàleg i el consens, com la millor política possible per continuar transformant aquesta ciutat.

Al mateix temps, Podemos Mollet, ha manifestat sempre que el seu objectiu prioritari ha estat el d’aportar propostes i solucions, amb l’objectiu de millorar la vida dels molletans i molletanes, i per suposat, apostant clarament pel diàleg i les propostes constructives.

En aquesta primera reunió, els dos partits han pogut contrastar que hi ha molts punts d’acord entre ambdues formacions en temes tan cabdals com la justícia social, la importància de seguir treballant en la defensa del Medi ambient, la necessitat de tenir una fiscalitat justa i equilibrada en la que pagui més el que més té, la protecció dels més vulnerables i la garantia del manteniment i la millora dels serveis de la nostra ciutat.

És per això, que les dues formacions han acordat començar a parlar de model de ciutat i treballar per cercar acords i sinèrgies en, entre d’altres, en Ordenances Fiscals, Pressupostos Municipals 2020 o la reforma del Reglament Orgànic Municipal, així com el seguiment de les polítiques que el govern vagi desenvolupant els propers mesos.

Amb aquest objectiu, de treballar conjuntament en aquestes propostes, PSC Mollet i Podemos Mollet també han acordat crear un grup de treball amb representació dels dos partits, per començar a analitzar detingudament totes les coincidències programàtiques de les dues formacions polítiques.

PSC Mollet i Podemos Mollet, creuen que per responsabilitat política i ètica davant de la ciutadania, i derivat del mandat democràtic escollit per les urnes a les eleccions municipals del maig 2019, han de prioritzar el diàleg, la recerca de consensos i el treball per sobre de qualsevol interès partidista.

Mollet del Vallés, 24 de juliol de 2019

PODEMOS MOLLET DEL VALLÈS