Apostem per un Mollet millor

Tanquem un any 2021 confiant que l’any 2022, gràcies a la vacunació i a la prevenció, sigui l’any definitiu en el que vencem la Covid19 i tornem a la “normalitat” que tant trobem a faltar.

Finalitza l’any en el qual a totes les administracions ens ha tocat invertir els esforços i els recursos en ajudar els que pitjor ho han passat en aquesta crisi sanitària.

De cara al 2022, des del govern de coalició, s’han aprovat uns pressupostos amb més inversió, més protecció social i una visió més centrada en els barris.

Els eixos més importants per a aquests pressupostos son:

Increment en Serveis Socials (+22,88%), que representa una millora en el servei d’atenció domiciliària i increment d’ajudes a les famílies.

Augmentem la inversió en la neteja viària on es millorarà el servei través de la implementació de contenidors intel·ligents, increment del reciclatge, increment de servei en punts negres i barris amb més necessitats.

Puja la inversió en infraestructures que s’incrementa fins als 3.5 milions d’euros possibilitant  la realització d’obres noves i el manteniment i millora d’espais de la nostra ciutat.

Apostem decididament al 2022 per el civisme a Mollet amb la incorporació de nous Agents Cívics i amb l’aprovació del Pacte Local pel Civisme. Fomentarem la participació ciutadana incrementant la partida pressupostaria per poder desenvolupar un procés participatiu als barris per tal que siguin els veïns més directes els que proposin quines són les millores en els espais de la ciutat en els propers anys.

Des de les competències de Podem Mollet seguirem treballant per complir el full de ruta establert. Continuem empenyent per assolir els objectius de l’Agenda 2030, treballem per a la construcció de més habitatge assequible, ampliem les polítiques animalistes i els seus espais, modernitzem l’Ajuntament avançant en la digitalització i millorarem la interacció del ciutadà amb l’administració, entre d’altres temes.

Des de Podem Mollet esperem que l’any 2022 sigui l’any definitiu. Volem acomiadar el 2021 deixant enrere totes les conseqüències de la Covid19.

Us desitgem un feliç 2022 a tots i a totes. Sí que es pot!

Mollet del Vallès, 21 de desembre de 2021

PODEM MOLLET DEL VALLÈS