Ja és hora de treballar tots junts per Mollet sense interessos electoralistes

Podem Mollet és una formació política molletana d’esquerres que té com objectiu canviar la realitat i aconseguir més justícia social. Hem escapat sempre de populismes i frontismes, i això és un dels motius pels quals vàrem voler iniciar el nostre camí separats de Mollet en Comú (ICV+EUIA).

Podem aposta per ser útils a la ciutadania. No confondre. No mentir i no utilitzar mitjans poc ètics per aconseguir quatre vots més. Malauradament, Mollet en Comú continua amb les seves maneres de fer, i ara, en plena crisi humanitària ataca en un tema o bé per no estar prou atent a la seva feina, o bé per mala fe.

A Mollet, aquest any 2020, amb Podem al govern municipal, s’han aprovat unes ordenances fiscals amb un altíssim contingut social. Entre les mesures socials aprovades existeixen dues molt rellevants relacionades amb les últimes polèmiques:

  • Bonificació del 95% del rebut de l’aigua a famílies vulnerables
  • Tarifa reduïda de 3,32 euros/ l’any d’escombraries  per a famílies vulnerables.

Sempre ens ha guiat protegir als més vulnerables i aconseguir una fiscalitat justa i progressista. Per Podem qui més té més paga. Això és ser d’esquerres.

Mollet en Comú, sabia d’aquestes ordenances, no només pels procés de negociació a Mollet, sinó perquè Catalunya en Comú forma part del govern del Consorci de Residus, i és allà on es va proposar i acordar les noves tarifes de reciclatge per aquest 2020, amb un acurat pla d’inversions per poder donar un bon servei (personal, material, etc ..).

Com a Podem Mollet defensem el servei públic. El Consorci de Residus és la manera de prestar de manera pública un servei essencial i ens sorprèn enormement que Mollet en Comú es posi en contra d’un Consorci Públic.

Podem Mollet fa un reclam a Mollet en Comú a buscar el camí de l’esquerra útil i no populista. Una esquerra que suma i que lluita per canviar la realitat. De poc serveixen, i ara menys que mai, els missatges buits i populistes de caire electoral.

La política no és teatre. La política no és competència ni “postureo” a les xarxes socials. La política és treballar, no mentir i ser responsables de les decisions.

Podem Mollet des del govern municipal, continuarà treballant per la reconstrucció social i econòmica de la nostra ciutat. La nostra prioritat son els molletans i les molletanes que pateixen les desigualtats d’aquesta societat.

Ens agradaria recordar que la bonificació del rebut de l’aigua deguda al COVID19 s’aplicarà sobre el període en què no es pugui realitzar l’activitat empresarial o comercial. Això vol dir que s’aplicarà a partir del 2º trimestre del 2020. El nostre compromís de govern és garantir el servei d’aigua a tots pel que NO es podrà tallar el subministrament per impagament.

I pel que fa als consumidors particulars, s’ha habilitat l’opció de fraccionar el pagament del rebut en 6 mesos sense interessos. Tan sols han de sol·licitar-ho (pot fer-se online) i es farà efectiu. Com es pot veure, estem treballant per defensar als nostres ciutadans i ciutadanes en vers la crisi que està generant el COVID19.

Mollet del Vallès, 27 d’abril de 2020

GRUP MUNICIPAL PODEM MOLLET