PODEM AMB FORÇA PEL 2023

Ja som al desembre i s’acosta el moment de tancar l’any 2022. Toca analitzar i reflexionar sobre tot allò que s’ha esdevingut durant aquest any.

Des de Podem Mollet engeguem amb força l’inici del 2023, un any electoral i molt important per la nostra formació. L’any vinent acabarà un mandat marcat per la nostra entrada en el govern i per haver demostrat que s’ha fet el canvi polític que ens ha permès desenvolupar part de les nostres idees.

Hem assentat les bases del nostre model de ciutat i hem posat la “primera pedra” del camí que ha de recórrer Mollet.

Mostra d’això són els pressupostos municipals que hem aprovat pel 2023. Un pressupost realista i preparat per fer front a l’any que just ara començarem. Aquest és el millor programa electoral que podem presentar a la ciutadania fruit de la nostra exigència i experiència al govern. El nostre projecte municipal ha passat de les paraules als fets.

Uns pressupostos municipals on hem pogut treballar al 100% i on hem pogut començar a traçar, lliures ja de la pandèmia i d’altres inconvenients, els eixos més importants que ens defineixen i on es pot veure clarament l’empremta de Podem.

Les prioritats a la ciutat que es desenvoluparan durant al 2023 s’engloben en els següents eixos fonamentals per Mollet:

En primer lloc la voluntat de fer de Mollet una ciutat de la gent i per la gent, això radica en la importància d’implementar un Pla d’Acció Civisme, però també de manteniment de la ciutat a través de redoblar esforços a la brigada municipal i accions concretes d’arranjaments i millores dels equipaments municipals.

Potenciarem viure la cultura a través de la creació d’un Programa de cultura i oci de  joventut pels caps de setmana, així com impulsar un procés participatiu per crear el nou espai cultural de la ciutat.

Creiem en un Mollet més just socialment i amb la voluntat d’impulsar una atenció sanitària pública i digna a l’abast de tothom. Per assolir aquestes fites s’han desenvolupat mesures com un Programa de dentista solidari, mesures i ajuts per famílies i ajuts energètics, per famílies i comerços.

Una altre eix important és tenir una ciutat que lluiti contra les agressions sexuals i l’abordatge de la violència masclista a través de l’ampliació dels punts liles i de més tallers educatius.

Per últim, volem fer de Mollet una ciutat verda i animalista i respectuosa amb el medi ambient a través de la creació de la segona línia del bus urbà, la creació de nous d’espais verds a la ciutat i l’ampliació espais d’esbarjo per a gossos.

Aquesta és l’aposta de Podem per a Mollet i amb la que ens presentarem a les properes eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Mollet del Vallès a 15 de desembre de 2022

PODEM MOLLET DEL VALLÈS