Podem Mollet fa 9 anys

PODEM MOLLET FA 9 ANYS

La irrupció de Podem ha revolucionat el mapa polític del nostre país. Podem va nàixer al 2014 convertint la indignació en canvi polític, amb la voluntat de trencar el règim bipartidista i articular l’esperit dels indignats del 15-M. En només 5 mesos vam aconseguir 5 eurodiputats, guanyant visibilitat i demostrant que una força nova irrompia en l’escena política.

Durant el 2016, i la sensació d’amenaça de replantejar tot el que estava establert fins ara, les cloaques de l’estat van intentar destruir-nos però no ho van aconseguir, així que 2017 vam plantar cara a la corrupció del PP impulsant una moció de censura i fent fora a Mariano Rajoy al 2018.

Al 2019 es van repetir les eleccions generals per tal d’evitar que Podemos estigués al govern de l’estat. Però no els va funcionar, ja que el 2020 es materialitzava l’Acord de coalició progressista entre el PSOE i Unidas Podemos.

A Mollet el recorregut a estat similar amb l’arribada de Podem Mollet al govern municipal al 2019.

Des de l’arribada de Podem al govern de l’estat i el govern municipal, hem aconseguit desplegar un escut social sense precedents i un conjunt transformacions i mesures socials i  progressistes. Portem 9 anys transformant.

Sense l’empenta de la militància res hauria estat possible. Hem assolit bona part dels objectius que ens hem marcat, però hem de portar aquest projecte molt més lluny. Per totes les fites aconseguides i per tot el que resta per aconseguir, seguirem treballant.

Ara, al 2023 a Mollet continua l’amenaça sobre Podem. Volen fer creure que a Mollet no existeix Podem i es volen apropiar de la nostra feina i del nostre nom. S’està venent a PODEM a la nostra ciutat de manera il·legítima.

Però no ho consentirem. PODEM va néixer el 2014 a Mollet i al 2015 vam iniciar el nostre camí amb CANVIEM MOLLET i des de l’aleshores hem demostrat que és possible governar per les persones. Aquest esperit de CANVI segueix viu i ferm. Continuarem defensant la nostra feina a la ciutat i treballant per la gent, lluitant pels seus drets dins i fora de les institucions.

Mollet del Vallès a 17 de gener de 2023

PODEM MOLLET DEL VALLÈS